8 Φεβρουαρίου 2021 Εξοικονόμηση χώρου στα τροχόσπιτα.

Εξοικονόμηση χώρου στα τροχόσπιτα.

Έχουμε μια σειρά από άψογες και εύκολες συμβουλές αποθήκευσης τροχόσπιτων και λύσεις εξοικονόμησης χώρου στο τροχόσπιτο σας για να σας βοηθήσουμε. Τα περισσότερα είναι πολύ φθηνά.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι συμβουλές είναι τόσο βολικές που σύντομα ενδέχεται να μην αναγνωρίσετε το εσωτερικό του τροχόσπιτου σας. Ήρθε η ώρα να εξοικονομήσετε χώρο στο τροχόσπιτο σας

1. Αγορά πτυσσόμενων προϊόντων.

Αγοράστε αναδιπλούμενα ή αναδυόμενα προϊόντα, μερικές φορές σε πολύ φθηνές τιμές.

Αντικείμενα όπως επιτραπέζιες σανίδες σιδερώματος, πτυσσόμενα ή αναδυόμενα κουφώματα πλυντηρίου, πανιά ρούχων και άλλα παρόμοια είναι εξαιρετικές λύσεις εξοικονόμησης χώρου στο τροχόσπιτο σας. Επιπλέον, τα διαχωριστικά συρταριών και οι δίσκοι σκευών είναι άλλα εύχρηστα προϊόντα που θα σας σώσουν από την ακαταστασία.

2. Αγοράστε πολλά άγκιστρα.

Εάν έχετε πάρει μια δέσμη αγκιστριών, είναι πιθανό να ανακαλύψετε δωμάτιο που δεν γνωρίζετε ότι είχε το τροχόσπιτό σας. 

Η ανάρτηση αντικειμένων από γάντζους, όπως μαγειρικά σκεύη και κλειδιά, δεν είναι μόνο εξαιρετική για εξοικονόμηση χώρου στο τροχόσπιτο σας, αλλά είναι μια πρακτική προσθήκη που σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα αντικείμενα με ευκολία. Εναλλακτικά, τα κλιπ ή τα καπάκια αναρρόφησης είναι εξίσου χρήσιμα.

3. Δοκιμάστε τα ράφια παπουτσιών.

Κάντε ένα βήμα παραπέρα και αγοράστε ένα κρεμαστό ράφι παπουτσιών. 

Όσον αφορά τις ιδέες εξοικονόμησης χώρου, η ιδέα αυτή είναι τόσο απλή αλλά και τόσο αποτελεσματική. Τα κρεμαστά ράφια παπουτσιών είναι ιδανικά για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, όπως είδη καθαρισμού, προϊόντα περιποίησης και είδη τροφίμων.

Για άλλη μια φορά, αυτή η λύση όχι μόνο σας εξοικονομεί χώρο, αλλά εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα όταν χρειάζεται. Τα κρεμαστά καλάθια και οι μίνι αιώρες – για την αποθήκευση αντικειμένων όπως φρούτα και λαχανικά – είναι επίσης ιδανικά για την ελαχιστοποίηση της ακαταστασίας.

4. Χρησιμοποιήστε κούτες αποθήκευσης.

 

Οι κούτες αποθήκευσης μπορούν να γεμίσουν με οποιοδήποτε αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε, από ρούχα έως παιδικά παιχνίδια. Η γνώση των διαστάσεων του φορτηγού σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εύχρηστη υπόδειξη, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μια κούτα που είναι κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο τμήμα του εσωτερικού σας.

5. Αγοράστε μαγνητικές ταινίες.

Πού είναι το ψαλίδι όταν τα χρειάζεστε; 

Στον τοίχο. Αυτό είναι σωστό – κολλάνε πολύ κοντά στις επιτοίχιες μαγνητικές ταινίες που έχετε στο τροχόσπιτο σας. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να γνωρίζετε το πού βρίσκονται αυτά τα αντικείμενα με απόλυτη ευκολία, οι μαγνητικές ταινίες είναι επίσης ιδανικές για τη διατήρηση των μαχαιριών και άλλων μεταλλικών αντικειμένων σε ασφαλή τοποθεσία.

6. Αγοράστε ένθετα κύπελλα.

Ένα άλλο απλό αλλά αποτελεσματικό τέχνασμα – αυτό θα σας εξοικονομήσει χώρο στο ντουλάπι – αγοράστε ένθετα κύπελλα και πιάτα. Είναι πάρα πολύ βολικά όταν πρόκειται για μαγείρεμα.

7. Μην παραβλέπετε το χώρο της οροφής.

Η οροφή του τροχόσπιτου σας είναι ένα ζωτική τόσο για προστασία, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σας αποθηκευτικός χώρος. 

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας – ή απλά συνεχίστε να διαβάζετε – και θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές χρήσεις για το αξιόπιστο αυτό ανώτατο όριο. Χρησιμοποιήστε το για να κρεμάσετε ράφια ή ακόμα και ντουλάπες – οι κρεμαστές ντουλάπες πρέπει να είναι μια από τις πιο εφευρετικές λύσεις εξοικονόμησης χώρου του τροχόσπιτου σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διάφορα άγκιστρα στις οροφές για να κρεμάτε αντικείμενα όπως σκούπες.

8. Σκεφτείτε τους χώρους που δεν χρησιμοποιούνται.

Ακολουθώντας την παραπάνω συμβουλή, είναι πραγματικά χρήσιμο να σκέφτεστε εξωτερικά. 

Ρίξτε μια ματιά γύρω από το τροχόσπιτό σας και θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει άφθονος χώρος που απλώς μπορεί να γεμίσει με βασικά είδη. Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, κάτω από το κρεβάτι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε.

9. Χρησιμοποιήστε μία τέντα.

Αυτή η συμβουλή δεν θα σας βοηθήσει στο εσωτερικό, αλλά θα σας βοηθήσει στο εξωτερικό. 

Μία τέντα για τροχόσπιτα είναι ιδανική για τη δημιουργία περισσότερου χώρου στον εξωτερικό χώρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας προστατεύσει από τον ήλιο, τον άνεμο ή τη βροχή.

10. Αποφύγετε την υπερβολική συσκευασία.

Εάν τα υπόλοιπα πράγματα εξακολουθούν να έχει εξαιρετική σημασία μετά από όλες αυτές τις συμβουλές, σας απαντάμε με μιά εγγυημένη υπόδειξη που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο: Αποφύγετε την τάση υπερβολικής συσκευασίας. Σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!