25 Ιανουαρίου 2021 επισκευή -συντήρηση και service τροχόσπιτων

επισκευή τροχόσπιτου

Επισκευή τροχόσπιτου.

Το Bakalaros Caravans Repairs and Service’s διαθέτει ένα πλήρες εργαστήριο για την επισκευή τροχόσπιτου παντός είδους.  Είτε πρόκειται για μια μικρή επισκευή είτε για εξειδικευμένες εργασίες, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την επισκευή και συντήρηση του τροχόσπιτού σας.

Bakalaros Caravans Repairs and Service’s
Caravans repair and maintenance
Caravans repair and maintenance

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε επαγγελματική και εξατομικευμένη υπηρεσία στην συντήρηση και επισκευή τροχόσπιτου. Στο Bakalaros Caravans Repairs and Service’s δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η επαγγελματική επισκευή και η ποιότητα στις υπηρεσίες μας είναι τα πλεονεκτήματά μας.

Παρέχονται πληροφορίες στον πελάτη για όλες τις διαδικασίες της επισκευής, της υπηρεσίας ή του αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών που εκτελούνται, της συντήρησης και του τρόπου χρήσης.

Το Bakalaros Caravans Repairs and Service’s είναι ειδικευμένη εταιρία και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή τροχόσπιτου.

Το Bakalaros Caravans Repairs and Service’s είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του τροχόσπιτού σας. Επισκευάζουμε και συντηρούμε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων.

Επισκευές & αναβαθμίσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις ή επισκευές απαιτούνται για το τροχόσπιτό σας, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών συλλεκτών, των θερμαντήρων ντίζελ, του κλιματισμού, των επισκευών ψυγείων, των κεραιών τηλεόρασης, των δεξαμενών νερού, των μπαταριών, των τροχών, των θυρών πρόσβασης και πολλών άλλων. Προσφέρουμε δωρεάν προσφορά για τυχόν επισκευές ή αναβάθμιση στο τροχόσπιτό σας.

Επισκευές εσωτερικών ζημιών.

Caravans service and repairΈχουμε την εμπειρία να επιδιορθώσουμε τυχόν ζημιές στο εσωτερικό του τροχόσπιτου σας, συμπεριλαμβανομένων ζημιών στα υδραυλικά, κατεστραμμένων ή σπασμένων ντουλαπιών ή συρταριών, εξαρτημάτων βρύσης ή στεγανοποίησης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την Bakalaros Caravans Repairs and Service’s για να διασφαλίσετε ότι η εργασία που εκτελείται στο τροχόσπιτο σας θα γίνει σωστά.

Στόχος μας είναι να βρούμε την πιο προσιτή και οικονομική λύση για σας. Διαθέτουμε πλήρεις εγκαταστάσεις εργαστηρίου και μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε πρόκειται για επισκευή είτε για αναβάθμιση.

Μεταξύ άλλων, μπορούμε να φροντίσουμε τα ακόλουθα:

  • Ασφάλειες & τυχαίες ζημιές.
  • Σέρβις & συντήρηση.
  • 12 Volt & Solar Solutions.
  • Ψύξη, AC (AU: 47380) & θέρμανση.
  • Προσαρμοσμένες τροποποιήσεις & κατασκευές.
  • Τέντες και ταπετσαρίες.
  • Νερό & Υδραυλικά.
  • Έλεγχος και διόρθωση των ελαστικών.
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!