Για όσους δεν μας γνωρίζετε, θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα σύντομο ιστορικό της επιχείρησής μου. Ονομάζομαι Χρήστος Μπακαλάρος και παρέλαβα την επιχείρηση από τον πατέρα μου Γεώργιο Μπακαλάρο το 1992, μετά τη συνταξιοδότησή του.

   Ο Γεώργιος Μπακαλάρος ζώντας στην Γερμανία τη δεκαετία του 1950, ασχολήθηκε με την εισαγωγή στην Ελλάδα επαγγελματικών μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων.

   Το 1968 ήταν διευθυντής πωλήσεων των FORD και DAF και παράλληλα ιδρύει στην Αθήνα την επιχείρηση, εισάγοντας επαγγελματικά μεταχειρισμένα φορτηγά αυτοκίνητα από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ιταλία.

   Το 1978 μετακομίζει με την οικογένειά του στη γενέτειρά του και μεταφέρει την επιχείρηση στην Πάτρα, σε χώρο που περιλαμβάνει έκθεση, τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων, συνεργείο και φανοποιείο.

   Το 1980 με βάση τις ανάγκες των πελατών του, πείθεται να επεκταθεί και στην εισαγωγή μεταχειρισμένων τροχόσπιτων, πολλών επώνυμων εταιρειών όπως TABBERT, KNAUS, DETHLEEFS κ.ά.

   Το 1992 αναλαμβάνω την επιχείρηση με σύμβουλο και συνεργάτη τον πατέρα μου. Έχοντας γνώσεις γύρω από το service τροχοσπίτων, δημιουργώ χώρο επισκευής τροχοσπίτων και δυνατότητα παροχής υπηρεσιών επισκευής στον τόπο όπου βρίσκεται το τροχόσπιτο των πελατών μας.

   Σήμερα στον ιδιόκτητο χώρο μας περιλαμβάνεται έκθεση, τμήμα ανταλλακτικών-αξεσουάρ-σκηνών, χώρος επισκευής τροχόσπιτου και χώρος parking τροχόσπιτου. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε το τροχόσπιτό σας από και προς τον τόπο προορισμού των διακοπών σας, καθώς επίσης μπορούμε να έρθουμε στο χώρο όπου υπάρχει το τροχόσπιτό σας για οποιαδήποτε επισκευή, ή προσθήκη (κεραίες, φωτοβολταϊκά ,αντλίες ,air condition κ.ά.). επαγγελματικών μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων.

   Ελάτε να συζητήσουμε για τα χαρακτηριστικά των τροχοσπίτων ( μήκος τροχόσπιτου, κιλά τροχόσπιτου με βάση την ικανότητα έλξεως του αυτοκινήτου σας, αριθμός θέσεων ύπνου, διαρρύθμιση, με ή χωρίς σκηνή, τροχόσπιτο για camping ή ακίνητο στο οικόπεδό σας) και με βάση τις ανάγκες σας να καταλήξουμε στο κατάλληλο τροχόσπιτο για εσάς.

Οι παλιοί πελάτες μας είναι σήμερα φίλοι μας.

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00-21:00 στο Παυλόκαστρο Πατρών.